Jamie en een blender wat wil je nog meer?

Een tijdje geleden ben ik jarig geweest en ik ben zo blij met wat ik heb gekregen! Het eerste cadeau is: Een bon voor een high tea! Maar geen “gewone” high tea maar een waarbij je blooming tea krijgt en allemaal Aziatische hapjes erbij! In de beschrijving staat: chicken wraps, shrimp rolls, Indonesische bitterballen, maïskoekjes gevuld met gamba’s en onmisbaar is natuurlijk spekkoek. En laat ik nou dol zijn op de meeste Aziatische hapjes en dan vooral spekkoek! oh heerlijk, het water loopt me nu al in de mond.
Daarnaast heb ik een abonnement gekregen op Jamie magazine. Dat is natuurlijk al helemaal super maar bij dat abonnement kreeg ik ook nog een blender cadeau! Ik ben helemaal gelukkig!

Ik heb sinds kort ook 3 nieuwe kookboeken! Namelijk: Jamie in 15 minuten, Jamie in 30 minuten en bespaar met Jamie. Dus ik heb besloten dat ik me binnenkort ga uitleven op verschillende recepten uit de kookboeken die ik nu heb. En dan niet alleen de boeken van Jamie. Ik heb redelijk wat kookboeken en ik gebruik ze eigenlijk veel te weinig. Recepten zoeken gaat tegenwoordig veel sneller online dan in een boek, maar vaak zijn recepten uit boeken beter. In ieder geval dat is mijn ervaring tot nu toe. Daarom heb ik besloten vaker mijn boeken te gebruiken.

Dus wat is mijn plan? Ik wil vaker een recept koken uit een van mijn kookboeken. En natuurlijk ga ik daar dan een post van maken zodat jullie mee kunnen genieten! Ik zal bij de recepten van Jamie ook de tijd bijhouden zodat ik weet of het mij ook daadwerkelijk lukt in 15 of 30 minuten. Maar ik denk dat ik het niet haal aangezien ik, als ik met een recept werk, altijd honderd keer heen en weer moet lopen van mijn recept naar mijn snijplank of pannen. Ook wil ik proberen om eens in de zoveel tijd een lekkere smoothie te posten. Ik krijg er nu al zin in haha.